Waar kun je Keto druppels kopen?

Waar kan ik Keto druppels kopen? Zijn ze ook verkrijgbaar in winkels zoals bijvoorbeeld Kruidvat, Etos of Holland & Barrett? Ontdek het hier.

Keto druppels

Opmerking: de links in dit artikel zijn affiliate- of advertentielinks. Als je via deze link een product koopt, ontvangen wij een commissie waarmee we onze portal kunnen financieren. Je maakt geen extra kosten.

De originele Keto druppels is een afslankproduct dat in op de markt wordt gebracht door het Nederlandse bedrijf Semaya, dat in Den Haag is gevestigd.

Zij zijn bedoeld om het lichaam doeltreffend in ketose doeltreffend te brengen en de weg naar een slank lichaam te vergemakkelijken.

Veel consumenten zoeken de druppels ook in winkels zoals Kruidvat, Etos of Holland & Barrett.

De originele Keto afslankdruppels zijn momenteel echter niet verkrijgbaar in plaatselijke winkels of apotheken.

Je kunt de druppels momenteel alleen op het internet via de officiële winkel van de fabrikant bestellen.

Wat zijn Keto druppels en hoe werken ze?

Het keto-dieet is waarschijnlijk wel bekend bij de meeste mensen, die zich met het onderwerp afvallen bezighouden. 

Normaal gesproken gebruikt het lichaam het glycogeen dat uit koolhydraten wordt verkregen om energie te produceren. Bij het ketogeen dieet wordt het lichaam echter in een toestand van ketose gebracht door koolhydraten te schrappen en de voeding met vetten te verrijken. De vetten worden dan in plaats van koolhydraten voor energie gebruikt.

Volgens aanhangers van het ketogeen dieet zou dit niet alleen helpen bij het afvallen maar ook nog vele andere gezondheidsvoordelen opleveren.

Van Keto druppels wordt verondersteld dat ze het lichaam bij dit proces doeltreffend ondersteunen en de weg naar een slank lichaam vergemakkelijken. Zij worden gedistribueerd door het Nederlandse bedrijf Semaya, dat in Den Haag is gevestigd.

Volgens de fabrikant zijn de Keto druppels een combinatie van koolhydraatblokkers en vetverbranders, waardoor ze ideaal zijn om gewichtsverlies te ondersteunen.

Voor wie zijn Keto druppels geschikt?

In principe zijn de Keto druppels voor iedereen die wil afvallen geschikt. Ze zijn natuurlijk bijzonder interessant voor mensen, die een koolhydraatarm- of een keto dieet volgen.

In principe zijn de druppels geschikt voor alle volwassenen, maar zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen ze beter niet innemen, aldus de fabrikant.

Aanbevelingen voor het gebruik

De toepassing van de Keto druppels is betrekkelijk eenvoudig. Volgens de fabrikant moet je tweemaal daags 3 druppels vóór een maaltijd innemen. De druppels moet je 30-60 seconden onder de tong laten inwerken, zodat ze beter door de slijmvliezen kunnen worden geabsorbeerd.

Bijwerkingen

Het gebruik van Keto druppels is betrekkelijk ongevaarlijk. In zeldzame gevallen kan er echter vermoeidheid of diarree optreden. Zwangere vrouwen, zogende moeders en minderjarigen mogen deze druppels niet innemen. 

Als je medicijnen gebruikt of reeds bestaande aandoeningen hebt, moet je je huisarts raadplegen voordat je Keto druppels inneemt.

Waar kan ik Keto druppels kopen?

Keto druppels zijn momenteel niet te koop in de winkels zoals Kruidvat, Etos, Holland & Barrett of apotheken. Ze zijn alleen via het internet verkrijgbaar en mogen alleen in de officiële winkel (zie de links hierboven en hieronder) besteld worden.

Conclusie

De originele Keto druppels, die door het Nederlandse bedrijf Semaya gedistribueerd worden, zijn bedoeld om het lichaam bij een ketogeen dieet te ondersteunen en zo effectief gewichtsverlies mogelijk te maken. 

Momenteel zijn ze niet verkrijgbaar in winkels zoals Kruidvat, Etos en Holland & Barrett of bij apotheken. Ze zijn alleen via de officiële website van de fabrikant te verkrijgen.